QUOTE(eNeR @ 22.2.2014, 19:22)

Угадайте, кто победит на выборах 25 марта

Три тушки? Олигарх Петя?
Такая ей цена. Это кстати вполне себе н7еплохой вариант, на фоне остальных.
Не знаю, кто победит. Честно. Я не пока не регистрировал какое-нибудь ООО "Институт изучения проблем ...".

Тогда можно стать маститым политологом, давать прогнозы. А к выборам 25 марта большие вопросы, какими документами руководствуется в текущей ситуации депутаты, сказать затрудняюсь. В постановлении №4193 идет речь о статье 85 Конституции, там импичмент ссылается на статью 111, но, все документы на сайте Рады приведены в последней редакции, то есть понять, что это за конституция 2004 года, и соответствующие законы, регламенты голосования, невозможно. Фактически, постановление такое:
Верховна Рада України ухвалила Постанову "Про самоусунення Президента України від виконання конституційних повноважень та призначення позачергових виборів Президента України"
Документом встановлюється, що Президент України Віктор Янукович в неконституційний спосіб самоусунувся від здійснення конституційних повноважень.
Відповідно до Постанови, позачергові вибори Президента України призначено на 25 травня 2014 року.
Відповідний проект Постанови зареєстровано за
№4193Оригинал:
http://rada.gov.ua/news/Novyny/Povidomlennya/87969.html.
Информация по проекту постановления:
Номер, дата реєстрації: 4193 від 22.02.2014
Сесія реєстрації: 4 сесія VII скликання
Суб'єкт права законодавчої ініціативи: Народний депутат України
Ініціатор(и) законопроекту:
Кличко В.В. VII скликання Яценюк А.П. VII скликання Тягнибок О.Я. VII скликання Головний комітет: Комітет з питань правової політики
Інші комітети: Комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування
Комітет з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією
Текст законопроекту та супровідні документи:
Проект Постанови 22.02.2014Оригинал:
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=49853Проект постановления:
ПОСТАНОВА
Верховної Ради України
Про самоусунення Президента України
від виконання конституційних повноважень
Враховуючи, що Президент України В.Янукович самоусунувся від виконання конституційних повноважень, що загрожує, керованості держави, територіальної цілісності і суверенітету України, масовому порушенню прав і свобод громадян, виходячи з обставин крайньої необхідності
Верховна Рада України, виражаючи суверенну волю Українського народу, п о с т а н о в л я є :
1. Встановити, що Президент України В.Янукович в неконституційний спосіб самоусунувся від здійснення конституційних повноважень та є таким, що не виконує свої обов’язки.
2. Відповідно до пункту 7 частини першої статті 85 Конституції України, призначити позачергові вибори Президента України на 25 травня 2014 року.
3. Ця Постанова набирає чинності з моменту її прийняття.
Голова Верховної Ради України
Смотрел и на русском и на украинском, никак не складывается в законное решение.
P.S. Объявили, что "девушка с косой" уже в Киеве, но на площадь пока не идет, почему-то. Нелюблю её.